Soulgoodz.nl Aanbieding Nieuwsbrief

Battery on the go

Deze draagbare USB oplader is geschikt voor de meeste apparaten inclusief smartphones, tablets en MP3 spelers. Het is klein en kan gemakkelijk mee worden genomen in broekzak of tas.
Perfect voor iedereen die onderweg is met hun apparaten. Handig om bij je te hebben. 
 
Dit set bestaat uit 12 stuks met de volgende uitvoeringen. 
 
13591 - Powered by Faith
 
13592 - Powered by Dreams
 
13593 - Powered by Hope
 
13594 - Powered by Love
 
Elke oplader is ongeveer 9,5 cm lang en wordt geleverd met een USB oplaadkabel ( geen adapter ) die bij deze On0the-go oplader hoort en past bij de meeste Micro USB toestellen. 
 
Deze oplader On the Go is een 1600 MAH noodoplader voor onderweg, die stroom zal leveren aan elk toestel dat een USB aansluiting gebruikt.
Het is bemaakt om ongeveer 60 % stroom te genereren aan een iPhone 5 of een soortgelijk instrument. Schijnbaar staat het % in verhouding met de batterij capaciteit van het apparaat
maar de iPhone5 lijkt een goede indicator te zijn.
 
Om op te laden, plug het apparaat in een USB oplader of aan de computer al gebruik makend van de bijgeleverde kabel. Er brand een rood lichtje totdat de lader volledig geladen is. 
We raden aan om ten minste 8 uren te laden. De lader zal vol blijven tot ongeveer 60 dagen en verliest dan ongeveer 5 % per maand van zijn capaciteit. 
Dit item is gemaakt voor noodgeval gebruik. Dus als je het regelmatig bij vult en om de zoveel tijd gebruikt, zul je lang van dit product kunen genieten.  

5 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

5 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in