Soulgoodz.nl Aanbieding Nieuwsbrief

Engel Symbolen

Een handgemaakt symbool, van Design Glasverf op een transparante folie, rond, doorsnede 4 cm, door de Engelenwereld geënergetiseerd.

Engelsymbolen zijn Energetische hulpmiddelen uit de spirituele wereld. Ze kunnen helpen het lichaam, de geest en de ziel in harmonie te brengen en kunnen het spirituele ontwikkelingsproces ondersteunen. Ze lossen blokkades op in het fijnstoffelijke bereik, energetiseren en activeren de Chakra's, verhogen de energiefrequentie, lossen belastende emoties uit onze Aura op en ondersteunen en begeleiden het Transformatieproces.

Engelsymbolen worden op bepaalde plekken op het lichaam of op Chakra's gelegd. In combinatie met Licht- of Kleurentherapie gebruikt. Tijdens de meditatie of ontspanning op het voorhoofd of de schedel gelegd. Kan direct op het lichaam gedragen, of op het raam geplakt voor het harmoniseren of energetiseren van een ruimte. En voor het energetiseren onder een drinkglas, voedingsmiddel, massageolie, etc gelegd.

Alle producten van Lichtpunkt & Ekonja Verlag Ingrid Auer Gmbh baseren zich op het 'trillingsprincipe'. Ze zijn géén geneesmiddelen, ze vervangen géén arts en géén medicatie. Ze dienen uitsluitend tot harmonisering van Aura's en Chakra's. 

Alle foto's in de categorie 'Lichtgidsen' © by Lichtpunkt & Ekonja Verlag Ingrid Auer GmbH

49 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

49 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in