Soulgoodz.nl Aanbieding Nieuwsbrief

Meester Aura Essences

Pompspray voor het energetiseren van ruimtes en de Aura. Meester Aura Essences bevatten de fijnstoffelijke trilling van de Meester- en Aartsengelsymbolen.
Alle Engel Aura Essences zijn met de hand gemaakt en door de Engelen en Aartsengelen geënergetiseerd en verzegeld. Daarnaast is er voor een heerlijke geur natuurzuivere etherische olie toegevoegd.

De geënergetiseerde Aura Essence (a 100 ml) van de opgestegen Meesters ondersteunen elke stap, die noodzakelijk is, om het in elk mens aanwezige spirituele potentiaal tot volle ontwikkeling te brengen. Ze kunnen zowel voor het individuele werk aan jezelf, voor het Energiewerk aan andere mensen, voor groepswerk, als ook voor de ondersteuning van het wereldwijde Transformatieproces van de mensheid en van de aarde ingezet worden.
Meester Aura Essences worden in het elektromagnetische veld van het lichaam gesproeid en versterken, reinigen en beschermen de Aura's. Ze kunnen in het dagelijks leven worden gebruikt, maar ook bij elke vorm van Energiewerk ondersteunen. Ze zijn in het bijzonder geschikt om de energie in Leef- en Meditatieruimtes te verhogen en te verbeteren.

Alle producten van Lichtpunkt & Ekonja Verlag Ingrid Auer Gmbh baseren zich op het 'trillingsprincipe'. Ze zijn géén geneesmiddelen, ze vervangen géén arts en géén medicatie. Ze dienen uitsluitend tot harmonisering van Aura's en Chakra's.

Alle foto's in de categorie 'Lichtgidsen' © by Lichtpunkt & Ekonja Verlag Ingrid Auer GmbH

21 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

21 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in