Soulgoodz.nl Aanbieding Nieuwsbrief

Tree Free Collectie

Klik in de linkerbalk om naar de diverse categorieën te gaan

Kaarten Greeting Cards Tree Free Kaarten Soulgoodz  Kaartensets tins Noteables Greeting Cards Tree Free Kaarten Soulgoodz 
Kaarten Kaartensets

 

 

 

 

 

 

Klik hier om de catalogus GRATIS te downloaden

Prijslijst nodig? Bel of mail ons dan even (06-12667967 of info (a) soulgoodz.nl).


De nieuwe catalogus biedt een meer hedendaagse set wenskaarten en geschenken, maar ook de traditionele stijl van Tree Free kaarten die we al kennen en liefhebben. Tree Free heeft een grotere selectie samengesteld van wenskaarten voor speciale gelegenheden en grote vieringen met inbegrip van Moederdag, Vaderdag, Valentijnsdag en verjaardagen.  

De grote ‘gift’ collectie bevat wenskaarten, Reismokken, keramische mokken, Notitieblokken en meer in populaire thema's als Fantasy, Wildlife, Paardensport, Engelen en Native American. 

Maak je een display met producten binnen een thema zal dit de klant opvallen en hen aanmoedigen om ook een bijpassend item te kopen; het is een geweldige manier om verkoop te verhogen. 

Eén van de grootste veranderingen in de catalogus zijn de Noteables (tins), die hebben een compleet nieuwe look gekregen! De tins zijn aan de buitenkant voorzien van een reliëf, daardoor krijgt het product een nog meer in het oog springend effect en een elegant ontwerp, dat een uniek fotoframe creëert. Een mooie verbetering van één van de meest succesvolle producten dat Tree Free heeft geproduceerd. 

Je zult ontdekken dat de Tree Free catalogus meer dan ooit Wenskaart en geschenken biedt die je in je winkel moét hebben. Download de catalogus vandaag en profiteer van de beste collectie van Tree Free tot nu toe!

De producten zijn nu al te bestellen via email (door de productnummers eenvoudigweg aan te geven) en zullen binnenkort beschikbaar zijn via www.soulgoodz.nl.

Klik op de diverse categorieen in de linker balk om naar de desbetreffende producten te gaan!

Bestsellers:

7 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

7 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in