Soulgoodz.nl Aanbieding Nieuwsbrief

Engelen

Angelstar Inspired Products

Klik in de linker balk om naar de diverse categorieën te gaan!


Klik hier om de NIEUWE CATALOGUS te downloaden of te bestellen.

Prijslijst nodig? Bel of mail ons dan (06-12667967 of info (a) soulgoodz.nl).

Angelstar Soulgoodz

Engelen kunnen veel betekenen in een mensenleven, zoals het bieden van troost, vertrouwen, moed, geluk of hoop en wij zijn blij jou voor elke gelegenheid een tastbare engel aan te kunnen bieden. Zo zijn er engeltjes die je bij je kunt dragen in de portemonnee, broekzak of tas en er zijn de wat grotere engelen die jij kunt plaatsen op de schoorsteenmantel, tuin, graf of enig andere plaats die je kunt bedenken waar je een engel als een constante herinnering van een deel van het leven kunt neerzetten. Angel Star Engelen zijn bijzonder populair en dat is te danken aan hun zeer gedetailleerde kwaliteit met een serene en prachtig zuivere uitstraling. We raden je aan naar het uitgebreide aanbod te kijken en we zijn ervan overtuigd dat er voor iedere smaak een engel te vinden is. Je kunt kiezen uit beelden (figurines) , kaarshouders en vazen, boekenleggers, charms, engelenmuntjes of worrystones en nog zo ontzettend veel meer.

Wanneer we kijken naar de ontwerpen van Angelstar dan zul je onmiddellijk begrijpen waarom zoveel Angel Star engelen de weg naar huis en tuin hebben gevonden. Het serene uiterlijk op de engelen gezichten is uniek, waardoor ze iedere mens in het hart raken. Je hoeft ze alleen maar in jouw winkel of shop neer te zetten en deze engelen verkopen zichzelf . Wanneer je een prachtige engel in de etalage plaatst zul je merken dat dit de verkoop zal verhogen, dat hebben we vernomen van meerdere wederverkopers.  De engelen worden in vele uitvoeringen geleverd, waardoor wij ze in allerlei categorieën en subcategorieën hebben moeten onderverdelen, zodat je ze allemaal zult kunnen ontdekken.

Engelen zijn al heel lang in ons midden, maar nu lijken ze ineens steeds meer naar de aarde getrokken te worden en dus ook naar de BeNeLux. Door hun serene verschijning en hun prachtige afwerking heeft de Angelstar Serie bestaande uit Engelengeschenkjes en –beelden, de afgelopen jaren een drastische stijging van verkoop mogen ondergaan.

Angel gifts
Angelstar produceert een prachtige serie van Engelengeschenken en – beelden. Alle producten worden ontworpen door Angelstar USA. Er is een grote collectie van ‘shelfsitters’, vazen, klokken, muurhangers, tuinbeelden, musicals en heel veel meer. Alle Angelstar beelden worden gemaakt van Polystone op een buitengewoon hoog niveau en met een voortreffelijk oog voor detail. Ze worden geproduceerd met een rustige, kalme uitstraling en afgewerkt met glitters op hun vleugels.
Met goedkope tot gemiddeld geprijsde artikelen heeft de Angelstar serie iets voor elk bedrijf dat op zoek is naar Engelen, zelfs boekwinkels zullen Angelstar producten kunnen vinden die interessant voor hen zijn. 
Naast de beelden is er ook een vaste serie beschikbaar bestaande uit kleinere (engelen)geschenkjes, zoals worrystones, muntjes, boekenleggers, bumperstickers en charms, om er maar een paar op te noemen.
We raden je ten zeerste aan om de producten te bekijken omdat woorden simpelweg niet uit kunnen leggen wat je zult zien.

Memorial Gifts
Eind 2005 is een compleet nieuwe serie Angelstar producten op de markt gekomen: The Serenity Heart. Veel Angelstar verkopers kregen van hun klanten te horen dat ze hun Angelstar-engel op een graf hadden geplaatst om te gebruiken als een monument. Dit heeft Angelstar geïnspireerd om te beginnen met een speciale serie voor dit doel.
We zijn nu ook in staat om aan de ‘Uitvaartwereld’ (inclusief bloemisten) een veelomvattende serie urnen en gedenkbeelden te leveren. Naast de urnen van Polystone worden ook urnen met tin en marmer-effect geleverd. 
In 2007 kwamen daar ook de urnen voor huisdieren bij.