Soulgoodz.nl Aanbieding Nieuwsbrief

Lichtgidsen Ingrid Auer

Lichtgidsen, de energetische hulpmiddelen van de geestelijke wereld, door Ingrid Auer

De wereld verandert met grote stappen en we merken steeds vaker, dat de mens zoveel meer is dan een stoffelijk lichaam. Ons menselijk lichaam bestaat ook uit energie en trilling en als deze niet in balans is, krijgen we kwaaltjes, last en raken we uitgeput. We hopen met de Lichtgidsen een produkt aan te kunnen bieden, dat de mens,  ook in het fijnstoffelijke gedeelte,  kan ondersteunen en leiden. Een gids die je naar het licht kan leiden, die je kan begeleiden en inzichten zal geven.

Maar ook alle andere producten van Ingrid Auer, mocht dit nog niet op deze website vermeld staan; je kunt ze altijd via ons inkopen!
Soulgoodz is de groothandel voor Nederland en België voor deze producten.

Klik in de linker balk om naar de diverse categorieën te gaan.

Kijk eens op onze Facebook pagina voor meer informatie en tips

 

Engelsymbolen zijn hulpmiddelen met een hoge trilling uit de Engelenwereld, die door Engelen geënergetiseerd en verzegeld worden. Dit proces is met Ingrid Auer verbonden.

Engelsymbolen zijn er in 2 uitvoeringen:

  • Een handgemaakt symbool, van Design Glasverf op transparante folie
  • Op karton gedrukt (Kaarten en boek: Helende Engelsymbolen)

Engelessences en Engel Eura essences en Meester-Aura essences kun je als extra ondersteuning inzetten, bij gebruik van de symbolen, maar je kunt ze ook afzonderlijk als trillingsverhoging, reiniging, afgrenzing of ondersteuning toepassen.

Voor de vervaardiging van de Producten van Lichtpunkt Ingrid Auer worden alleen hoogwaardige materialen en speciaal uitgezochte grondstoffen gebruikt, bijvoorbeeld natuurzuivere oliën voor de Engelessences en Engeloliën.

De flessen bestaan uit hoogwaardig Violetglas, dat naar een speciaal recept gemaakt wordt en de vloeistoffen bijzonder goed beschermt tegen de inwerking van licht. Ze zijn 100% recyclebaar. Alle producten van Lichtpunkt Ingrid Auer worden liefdevol met de hand vervaardigd.

Engelsymbolen zijn Energetische hulpmiddelen uit de geestelijke wereld. Ze kunnen helpen het lichaam, de geest en de ziel in harmonie te brengen en kunnen het spirituele ontwikkelingsproces ondersteunen. Ze lossen blokkades op in het fijnstoffelijke bereik, energetiseren en activeren de Chakra's, verhogen de energiefrequentie, lossen belastende emoties uit onze Aura op en ondersteunen en begeleiden het Transformatieproces.

Engelsymbolen zijn energetisch beschermd en verzegeld en kunnen daardoor geen “vreemd- energieën” aannemen. Engelsymbolen reinigen zichzelf. Je kunt ze gebruiken bij: o.a. Water opladen – Beschermcirkel leggen – Dagkaart trekken – Chakra’s activeren – Energie laten stromen – Contact met de Engelenwereld verdiepen


Fijnstoffelijke veranderingen op de aarde vereisen steeds meer hulpmiddelen, die de mensen door dit proces heen leiden en begeleiden. Engelsymbolen verhogen de trilling in Aura’s en Chakra’s en zijn daarom een belangrijke hulp in het fijnstoffelijke transformatieproces.

Alle producten van Lichtpunkt & Ekonja Verlag Ingrid Auer Gmbh baseren zich op het 'trillingsprincipe'. Ze zijn géén geneesmiddelen, ze vervangen géén arts en géén medicatie. Ze dienen uitsluitend tot harmonisering van Aura's en Chakra's.

Alle foto's in de categorie 'Lichtgidsen' © by Lichtpunkt & Ekonja Verlag Ingrid Auer GmbH