Soulgoodz.nl Aanbieding Nieuwsbrief

Stones

Verschillende categorieën met Angelstar Stones

Klik in de linker balk om naar de diverse categorieen te gaan.

De Angel Star steen (de diverse stones) is een fantastisch en inspirerend artikel waarvan de omzet elke keer blijft stijgen. Wij moeten de klant nog ontmoeten die geen succes heeft gehad met dit product, want deze stenen zijn zo veelzijdig en het is een genot voor de consument om deze te schenken dan wel te ontvangen. Deze serie wordt steeds meer uitgebreid, zodat je voor elke gelegenheid wel een steen kunt aanbieden. De stenen nemen minimale ruimte in en kunnen eenvoudig worden weer gegeven, maar het brengt op ingetogen wijze wel het maximale effect. Neem de tijd om dit gedeelte rustig door te bladeren en bekijk ook de displays, organzazakjes en andere mogelijkheden om de stenen met een extra accent aan te kunnen bieden.

De stones zijn gemaakt van kunsthars met daarin een voorwerp. De vorm van deze stenen zijn dusdanig dat ze enorm prettig in de hand liggen en daardoor houvast bieden. Letterlijk en figuurlijk. Door de verschillende variaties is het voor ieder mens een toepasselijk  geschenk.
Afmeting: 3 x 4 cm. Gewicht 25 gram.

Een fijne bijkomstigheid is dat deze stenen ook kunnen worden gegraveerd door een lokale graveerder. Laat je klanten weten dat de stenen deze mogelijkheid hebben om het een persoonlijke touch te geven ter gelegenheid van een bruiloft, doopsel,  gedenkdagen of als uitvaartgeschenk. 
The steen is van polystone en de graveerder kan er ook nog kleur in het gegraveerde aanbrengen. Hierdoor ontstaat er een uniek artikel.