Soulgoodz.nl Aanbieding Nieuwsbrief

Leanin Tree Collectie

De Leanin’ Tree Collectie

UItvoeringen die je kunt versturen bij blijde gebeurtenissen, maar ook ter ondersteuning. Het zijn niet alleen kaarten maar ook posters, magneten, boekenleggers en notitieblokjes. 

Klik in de linker balk om naar de diverse categorieën te gaan

Leanin Tree is een geweldige aanbieder van kaarten, waaronder bijvoorbeeld een serie van Josephine Wall.

De Leanin’ Tree kaarten een zachte afdruk van de buitenkant aan de binnenzijde. Een bijpassende envelop in een prachtig gekleurd design wordt geleverd bij elke kaart. Bijna alle Leanin’ Tree kaarten worden geleverd met een groet of inspirerende woorden. Sommige van de meest populaire designs worden ook geleverd zonder tekst. Alle Leanin’ Tree kaarten en enveloppen worden geprint op gerecycled papier.

Josephine Wall Enchanted Universe – Productinformatie
Elk design wordt verkocht in een pak met 6 kaarten en 6 enveloppen.
Elke kaart heeft een afmeting van 137 x 189 mm.
Elke envelop heeft een afmeting van 143 x 190 mm.
Sommige designs zijn met een soort van zilverfolie en met glitter versierd, deze informatie is te vinden op de website bij het product.
De kaart inclusief envelop weegt 20 gram.
Er is een serie van displaymogelijkheden en hoesjes beschikbaar, kijk hiervoor bij ‘Displays & Services’ in het productmenu in de linkerbalk.

Let op! Een groot gedeelte van de producten zijn op voorraad bij onze leverancier, maar er zijn ook artikelen die niet direct leverbaar zijn. Ze kunnen echter wel besteld worden. Houd dan altijd rekening met een langere levertijd! Neem contact met ons op voor meer informatie of over levertijden.

40 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

40 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in