Soulgoodz.nl Aanbieding Nieuwsbrief

The Mountain Collectie

Complete The Mountain Collectie bij Soulgoodz

De complete collectie van 'The Mountain' Shirts, bij ons te bestellen

Downloaden

Bestellen rechtstreeks vanuit de nieuwste catalogus

The Mountain Catalogus Soulgoodz 

Bestelwijze

  • Bestellen kun je bij ons uit de laatste catalogus. Wij bestellen ze rechtstreeks bij de importeur in Europa.
  • Download de catalogus daarom hierboven of vraag een papieren catalogus aan door een email te sturen naar info@soulgoodz.nl. Hier kun je ook de prijslijst aanvragen.
  • Als je je keuze uit de catalogus hebt gemaakt, maak dan een lijstje en stuur deze via email naar ons toe. Wij zorgen dan voor de afhandeling en de factuur.
  • Wanneer je bestelling hier vóór dinsdagmorgen 9.00 uur binnen is, ontvang je het aan het eind van de week (mits de producten in voorraad zijn bij de importeur).


Prijslijst of papieren catalogus

Wil je graag een Prijslijst of een Papieren catalogus ontvangen? 
Bel, WhatsApp of mail ons dan: 06-12667967 of info@soulgoodz.nl.

 

Matentabellen

Kijk hier voor de juiste maat: (* Klik op de foto voor een vergroting)

 

 The Mountain maattabel Ladies Tees Soulgoodz   The Mountain maattabel Ladies Slouchy Soulgoodz 
 The Mountain maattabel Ladies Every Tee Soulgoodz   The Mountain maattabel Mini Dress Soulgoodz 
 The Mountain maattabel Kids Soulgoodz  The Mountain maattabel Baby Soulgoodz 
 The Mountain maattabel Protect Soulgoodz   The Mountain maattabel Mens Soulgoodz 
 The Mountain maattabel Hoodies Soulgoodz   The Mountain maattabel Long Sleeves Soulgoodz 
The Mountain maattabel Tank tops Soulgoodz

Over The Mountain Shirts

The Mountain shirts staan bekend om hun zachte ‘suèdeachtige’ afwerking en hun prachtige designs. Werkend met hun eigen kunstenaars en hun eigen team van designers, produceren ze elk jaar opnieuw, prachtige ontwerpen, van ‘Fantasy’ tot ‘Animal Kingdom’ en van ‘Native American’ tot ‘Humor’.

The Mountain shirts zijn gemaakt van 100% katoen, de kledingstukken krimpen niet en zijn handgekleurd. De designs worden geprint met milieuvriendelijke en watervaste inkt. Dit betekent dat je de prints gewoon kunt strijken. Probeer het met een t-shirt dat jezelf geprint hebt met kunstmatige inkt en kijk wat er gebeurt (op je eigen risico!). The Mountain is trots op het behalen van de ‘Oeko Tex 100 certification’ afgegeven door ‘The Institute of Research and Testing in Textile Ecology’. Meer dan 100 individuele testen werden uitgevoerd om er zeker van te zijn dat het productieproces en de kleding vrij zijn van alle schadelijke stoffen.
Je kunt deze kwaliteit echt voelen! Het katoen en de print is van topkwaliteit. Het kopen van een The Mountain Shirt betekent, jaren genieten zonder krimpen of vervagen van de print.

Er is een breed aanbod van verschillende typen beschikbaar. Voor mannen, vrouwen en ook voor kinderen.

Omdat de kwaliteit van het shirt en de gedetailleerde designs zo uniek zijn verkopen de shirts zich vanzelf. De verkopen zullen het best lopen wanneer je de producten op de mooiste manier aanbiedt. We zijn daarom blij dat we je een breed aanbod van mogelijkheden en displays kunnen aanbieden. Meer informatie hierover kun je lezen op de pagina ‘Displays & Services’ in het productmenu in de linkerbalk.

The Mountain maakt het verkopen van shirts zo veel gemakkelijker! Verlaat deze website niet voordat je even gekeken hebt bij de shirts in het productmenu. 

Let op! Een groot gedeelte van de producten zijn op voorraad bij onze leverancier, maar er zijn ook artikelen die niet direct leverbaar zijn. Ze kunnen echter wel besteld worden. Houd dan altijd rekening met een langere levertijd! Neem contact met ons op voor meer informatie of over levertijden.


The Mountain Shirts verkoop via Soulgoodz Groothandel