Soulgoodz.nl Aanbieding Nieuwsbrief

Over ons

Welkomstpagina Nieuws Product introductie | Veelgestelde vragen | Contact Algemene voorwaarden

Soulgoodz Karin en EllesWelkom op onze ‘Over ons’ pagina. Je zult alles kunnen lezen over wie we zijn en wat we doen door te klikken op één van de bovenstaande links.

Soulgoodz is een onderdeel van Binnenste Buiten Groep. Het bedrijf is opgericht in 2002 door Karin en Elles.

Onze visie in 2002 was het aanbieden van geschenkjes met een boodschap, wanneer iemand bijvoorbeeld verdrietig is, niet lekker in zijn of haar vel zit, een hart onder de riem nodig heeft. Dit heeft geresulteerd in de website www.troostgeschenk.nl, wat nu al jaren met heel veel succes en een steeds groter groeiend bezoekersaantal draait voor particulieren.
In de loop van de jaren kwamen er echter steeds meer bedrijven, winkels en ander professionals die graag bij ons wilden gaan inkopen. Dit was uiteraard mogelijk en dus kunnen deze mensen inloggen op de website en hier hun troostgeschenken inkopen.

In november 2009 kregen wij de mogelijkheid om een nieuwe tak aan ons bedrijf toe te voegen. Een groothandel in geschenkartikelen, urnen, geschenken, aura-sprays, cd's, sieraden, etc. van onder andere leveranciers als Angelstar, Paradise Music, Wellstone, Ingrid Auer en meer. 
We zijn heel trots dat we je mogen presenteren: www.soulgoodz.nl!

We danken alle bestaande klanten voor hun ondersteuning de afgelopen jaren en verwelkomen alle nieuwe klanten waarvan we hopen dat ze net zo enthousiast zijn over onze producten en service als onze bestaande klanten.

Mocht je na het lezen toch nog vragen hebben, voel je dan vrij om contact met ons op te nemen. We zullen je graag verder helpen.

Karin & Elles

www.soulgoodz.nl